مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
ماست کم چرب: یک پیمانه
شیر کم چرب: نصف پیمانه
تخممرغ: یک عدد
روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری
میوه فصل ( گیلاس، توتفرنگی، شاتوت و غیره)
آب نصف یک عدد لیمو
گردوی خرد شده: مقداری
عسل: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
• برای پنکیک: آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوششیرین را درون کاسهای با هم مخلوط کنید.
• درون کاسهای دیگر، ماست، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط کنید.
• مواد تر را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• روغن را درون تابه داغ کنید.
• مقدار یک چهارم پیمانه از مخلوط تهیه شده را درون تابه ریخته و تا زمانی که لبهی آن شروع به تشکیل حباب کرد آن را حرارت داده سپس آن را برگردانده و طرف دیگر را حرارت دهید.
• وقتی پخته شد آن را از درون تابه بیرون آورده و روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغنهای اضافی آن گرفته شود.
• میوه فصل را با آب لیمو و یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید.
• روی پنکیکها را با مخلوط میوه و کمی گردوی خرد شده تزیین کنید.
http://www.choyungtea.com